Tampereen Kauppahalli – herkkuja, palvelua ja tunnelmaaKauppahalli on keskustan ässä, jos olet siellä pyörimässä. Siellä on pihviä, pottua, pullaa, siellä palvelu hyvin rullaa. Jos syömään istahtaa tekee mieli, herkkuhetkestä saa nauttia kieli. Kauppahallissa on myös tunnelmaa, kauppahallissa kiire katkeaa. 

Tampereen Kauppahalli on kaupungin sydän, joka sykkii levolliseen tahtiin ihmisläheistä tunnelmaa. Tiskeillä on tarjolla laadukkaita tuotteita, niin tuoretta leipää, kalaa, lihaa ja kasviksia kuin hilloja, mehuja ja juustojakin. Tuotteiden lisäksi saat myös kunnon palvelun: kalatiskiltä vinkit parhaisiin kalaherkkuihin ja juustokauppiaaltasi juustoon sopivan viinin. 

Kauppahallista löydät niin arkeen kuin juhlaankin leivonnaiset, kakut ja kukat. Voit viedä kenkäsi suutarille korjattavaksi tai hankkia aivan uudet kengät. Voit saada uutta virtaa kaamoksen keskelle vitamiineista tai luomutuotteista – tai ihan vain suklaaherkuista. 

Istahda nauttimaan

Kauppahallissa pääset nauttimaan myös yli satavuotiaan rakennuksen arkkitehtonisesta kauneudesta. Keskellä kaupunkia sijaitseva Kauppahalli on kuin oma maailmansa. Sen ajattomassa miljöössä mieli rauhoittuu, ja kiireinen arki jää jonnekin kauas kauppahallin ovien ulkopuolelle.

Mikset siis istahtaisi hetkeksi johonkin Kauppahallin tasokkaista kahviloista tai ravintoloista? Hemmottelisi itseäsi kääretortulla tai herkkusämpylällä, nauttisi perinteisistä pyöryköistä, artesaaniburgerista, sushista tai vaikkapa ranskalaisesta kalakeitosta ja imisi samalla itseesi kauppahallin ainutlaatuista seesteisyyttä.

Kauppahalli on sinulle avoinna: 

Ma–pe klo 9–18
La klo 9–16
Su suljettu

Puotikohtaiset päivänpolttavat ja aukioloajat löydät kunkin yrityksen omilta kotisivuilta tai someista. Joka kuun ensimmäinen perjantai Kauppahallin herkuista pääsee nauttimaan myös illalla, kun hallin ovet pidetään auki iltakahdeksaan saakka.

Kauppahallin kauppiaisiin pääset tutustumaan osoitteessa:
www. tampereenkauppahalli.fi

Teksti: Tiina Raatikainen
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

23.1.2023/ Artikkelit