Mistä osasista rakentuu onnistunut ravintolaelämys? Kuuntelimme tarkalla korvalla kolmen ravintoloitsijan mietteitä aiheesta. Kyselimme heiltä ruokatuotteesta, miljööstä, hinnoittelusta ja haasteista hyvän henkilökunnan löytämisessä. Kysyimme myös, mikä voisi olla seuraava trendi ravintolamaailmassa. 24.7.2023 Klaanin tarina kumpusi kirjailijan omasta elämästä Klaani-romaani oli Tauno Kaukosen ensimmäinen ja ehkäpä tunnetuin teos. Romaani kertoo rikollisesta Sammakoitten suvusta Pispalan oloisessa ja näköisessä maisemassa. Tauno Kaukosella oli vankka omakohtainen kokemus aiheesta. 17.7.2023 Marisha Rasi-Koskisen tarinat ja henkilöt syntyvät tekemällä Kiinnostus ihmisen sisäiseen maailmaan johti kirjailija Marisha Rasi-Koskisen sekä opiskelemaan psykologiaa, että kirjoittamisen pariin. Hän on palkittu kirjailija ja psykologi, joka on julkaissut seitsemän kirjaa ja kaksi seuraavaakin ovat jo työn alla. 10.7.2023 Warsaw on the plate The capital is an excellent spot to start a visit to Poland. 3.7.2023 Maukkaat isot ja painavat lahjat Kuohuviiniä juhlavaan hetkeen 26.6.2023 Saarikoski Ravintolat – Kuilun reunalta ravintolaryppääksi Ilmari Saarikosken elämään on mahtunut kuluneen vuosikymmenen aikana paljon. Matka neljä ravintolaa kattavan Saarikoski Ravintoloiden yrittäjäksi on ollut tapahtumarikas ja vauhdikas. Mukaan on mahtunut oman jutun etsimistä, epäinhimillisen paljon työtä vaatinut korona-aika sekä vankkumaton intohimo tehdä asioita yhä laajemmin ja ennen kaikkea paremmin. 12.6.2023 Voiman talon voimakas historia Hämeenkatu 10:n ravintoloita on pommitettu ja tuhopoltettu, mutta paikka on säilynyt lukemattomien tamperelaisten muistoissa kaupungin legendaarisena bailupaikkana. 8.6.2023 Argentiinalainen brändihunaja tekee tuloaan kaupan hyllylle Useimmille tulee Argentiinasta mieleen sinivalkopaitaiset futaajat ja tulinen tango, mutta harva tietää, että se on myös merkittävä hunajantuottaja. Suomessa argentiinalaista hunajaa on tähän saakka myyty esimerkiksi Hunajainen Sam- ja Pirkka-tuotemerkkien alla. 1.5.2023 Juustosoppi – kauppahallin yli 40 vuotta kypsynyt herkkutiski Juustosoppi on palvellut tamperelaisia kauppahallissa jo yli 42 vuoden ajan. Eija Ahvenjärvi on palvellut niistä kaupan tiskin takana 34 vuotta. Itse asiassa Eija alkoi viettää aikaansa kauppahallissa jo yli 60 vuotta sitten. 28.4.2023 Tampereen uudet ravintolat Kokosimme yhteen vuoden aikana Tampereelle avatut ravintolat sekä muutaman keväällä avattavan. Huikeasti uutta, upeaa ja maistuvaa tarjolla. 4.4.2023 Uudemmat artikkelitVanhemmat artikkelit